Haberler > SİYASET >VEKİL İLE BAŞKAN BİRBİRİNE GİRDİ

AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy ile Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül arasında hizmet tartışması yaşandı.

AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül'ün, Sinop İçme Suyu Projesi, şehir giriş yolu ve Aşıklar Caddesi sahil kesiminde yapılan genişletme çalışmalarını sahiplendiğini iddia etti.Ersoy, "Kardeşim tek bir hizmeti de kendin yap, oraya da belediyenin bir tabelasını koy da dişimizi kıralım" dedi.

Belediye Başkanı Ergül'ü eleştiren Mehmet Ersoy, "Ufak tefek empati yapılarak çözülebilecek sorunlarımızı biz doğrudan kendi görev alanı içinde değilse belediye ile çözemiyoruz. Kurumlarımız konuşamıyor çünkü.

Bunun istişaresine kapalı bir anlayış var. Belediyenin yaptığı tek bir şey var. O da yapmadığı yatırımlara tabela asmak. Bir yerel gazeteye boy boy poz vermiş. 'Çekek yeri birinci kısım genişletme çalışmalarını belediyemiz yaptırıyor' diye oraya tabela asmış. Ya kardeşim tek bir hizmeti de kendin yap, oraya da belediyenin bir tabelasını koy da dişimizi kıralım, görelim senin yaptığın bir hizmeti, astığın bir tabelayı. Onu da takdir edelim. 

Yeni mahalle sahil yolu genişletme çalışmaları için tabela asmış. Ya kardeşim buna da mı imza attın? Buna ne katkın var? Astığın tabelada ulaştırma bakanlığına teşekkür etmek bu kadar zor mu?" ifadelerini kullandı.

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül ise Sinopluyu hiç kandırmadığını dile getirerek, "Sinopluyu hiç kandırmam. Bu benim karakterimdir. Yalan bizde olmaz. Bu yalan ifadesini ben kendisini iade ediyorum. Ben 4 senedir yaptığım hizmetlere tabela asmaya kalkarsam Sayın Vekil kusura bakmasın takma dişle gezmek durumunda kalır" diye konuştu.



10.09.2013

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi