Haberler > SPOR >TFF HAREKETE GEÇTİ

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yanı sıra birçok Süper Lig takımının elenmesi üzerine Futbol Federasyonu (TFF), yeni arayışlara başladı.

 

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yanı sıra birçok Süper Lig takımının elenmesi üzerine Futbol Federasyonu (TFF), yeni arayışlara başladı. Kupanın cazibesini kaybedeceğini düşünen TFF, gelecek yıldan itibaren başka formüller üzerinde duruyor. Kulüplerin çok fazla getirisi olmadığı için eleştirdiği bu organizasyon konusunda en sert tepkiyi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım göstermişti. Başkan Yıldırım, geçen sezon, Kupayı müzemize götürdük ama toplamda 2 milyon Euro zarar ettik. Bu statü devam ederse fazla anlamı yok." demişti.

Kulüplerden gelecek teklifleri değerlendirecek olan Federasyon'un statüyü değiştirmeyi planladığı öğrenildi. Kupada tek maçlı eleme usulüne göre oynanacak 5. tur kura çekimi ise dün Olimpiyat Evi'nde gerçekleştirildi. Karşılaşmalar 17, 18 ve 19 Aralık'ta yapılacak ve üst tura yükselecek 8 takım, gruplara kalacak.

 

 

 

Eurosport



07.12.2013

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi