Haberler > SİYASET >BAŞBAKAN O BELGEYLE İLGİLİ İLK DEFA KONUŞTU

Tekirdağ'da toplu açılış töreninde konuşan Başbakan Erdoğan  2004 MGK kararlarıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu.
 
Başbakan Erdoğan, "Devletin öyle mahremleri vardır ki bunları kimsenin ifşa etmeye hakkı yoktur. Bunun adı özgürlük değil düpedüz bu vatana ihanettir." dedi.
Başbakan Erdoğan Tekirdağ'da toplu açılış töreninde konuştu. İşte Başbakan'ın konuşmasından satır başları;
 
"SEVSİNLER SİZİ"
Çevre deyince yeşil deyince ağaç deyince öne çıkan bu istismarcılar bu kirlilik karşısında sustular. Ergene Çayı’nı neden gelip görmediler. Hani bunlar çevreciydi. Nerede bunların çevreciliği. Laf ola beri gele. Polise taş atmak konusunda maşallah çok becerililer. Ama işe gelince orada yoklar.
Hiç bir derde deva olamadılar. Edirne'de Tekirdağ'da hizmetleriyle, eserleriyle değil başka şeylerle konuşuluyorlar. Bize iftira çamur atıyorlar neymiş belediyelerde operasyonu hükümet yaptırıyormuş. Sevsinler sizi. Biz belediyeler konusunda elimizdeki yetkiyi somut verilere göre kullanıyoruz.
"KİMLER SIZDIRDI BUNU ORTAYA KOYUN"
Bu günlerde bir grup gazeteci, köşe yazarı üzerinde gizlilik belgesi olan ve MGK’nın toplantılarındaki bilgilerin sızdırıldığı ortaya çıktı.
 Hükümeti fişlemekle suçlayanlara sesleniyorum; hükümeti fişlemekle suçlayanlar öncelikle acaba bu istihbari bilgileri, bu gizlilik bilgilerini acaba bu adamlarınıza, yandaşlarınıza kimler sızdırdı bunu ortaya koyun. Anayasamızda bu konularla ilgili çok açık net yasaklar var.
Devletin öyle mahremleri vardır ki bunları kimsenin ifşa etmeye hakkı yoktur. İnsanların da kendilerine ait mahlemleri vardır.
"SUÇ DUYURUSU YAPTIRLAR"
İşte bununla ilgili olarak gerek Başbakanlık gerek Milli Güvenlik Kurulu gerek Milli İstihbarat Teşkilatı suç duyurusu yaptı.
Şimdi bakıyorum da bazı medya grupları maşallah el ele vermiş. Bunlar düne kadar yan yana gelmezlerdi. Devletin mahremini ifşa etmenin adı adı özgürlük değil düpedüz bu vatana ihanettir.
 
 
 
Habertürk

07.12.2013

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi