Haberler > EKONOMİ > YANKI YENİ ADLİ YIL AÇILIŞINDA

Yargıtay Başkanımız Sn. Mehmet AKARCA’nın davetlisi olarak Adli Yıl Açılış törenine katıldık. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ’ın teşrifleriyle açılan yeni adli yılın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz.
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Erinç Sağkan yaptığı konuşmada Avukatların sorunlarını ve taleplerini dile getirdi.
Açılış töreninde konuşmalarını gerçekleştiren Yargıtay Başkanı Mehmet AKARCA ise yargı bağımsızlığına vurgu yapan bir konuşma gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ise; hayalimiz var diyerek yeni sivil bir anayasa vurgusu yaptı.
Törenin sonunda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ile sohbet imkanımız oldu. En yakın zamanda Sayın Cumhurbaşkanımızla buluşmak üzere davetlerine mazhar olduk.
Törene; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Başkanı Prof.Dr. Numan Kurtulmuş, E.Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Yargıtay Başsavcısı Bekir Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara B. Belediye Başkanı Av. Mansur Yavaş, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Necdet Ünüvar, Ank. Ün. Hukuk Fak. Dekanı Prof.Dr. Muharrem Özen, siyaset, yargı, bürokrasi ve kamu kurumlarının üst düzey temailcileri katıldı.
YANKI ailesi olarak davetleriyle bizleri onurlandıran Yargıtay Başkanımız Sayın Mehmet AKARCA’ya teşekkürlerimizi arz ediyor ve bu vesile ile bütün dostlarımıza sağlık ve esenlikler diliyor, Saygıyla Selamlıyoruz.

Yavuz KAYA
Genel Yayın Yönetmeni
 

05.12.2023

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi