Haberler > SİYASET >YANKI'DAN ULAŞTIRMA ve ALTYAPI BAKANI ADİL KARAİSMAİLOĞLU’NA ZİYARET

Yankı Dostluk Platformu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU’NA ziyarette bulundu.
Takdim konuşmasını Yankı Dergisi Yazı İşleri Müdürü Fatih Kaya’nın yaptığı ziyarette Tarım Bakanlığı E. Müstaşarı, Samsun Platformu Başkanı, Gazi Ün. Öğ. Ü. Prof. Dr. Orhan Arslan Dostluğun ve kardeşliğin önemine vurgu yapan bir konuşma yaptı. Prof. Arslan, “Yavuz bey Dostluk platformu, sevgi ve iman ailesi kuran kişidir.
Bizi insan kardeşler yaptı. Biyolojik kardeşlik bu dünyada, iman kardeşliği hem dünyada hem ahirette Dost olunca kalitemiz arttı. Bilgimiz arttı. İnsan dost olabildiği için insandır, sevebildiğinde insandır. İnsan, ünsiyet sahibi bir varlık oluğu için insan adını almıştır. Ünsiyet dostça ilişki kurabilme melekesidir.
Hz. Ali diyor ki: “Dost yüzünü görmezsem gözlerim ne işe yarayacak?”. “Sevdiklerinize sevginizi gösteriniz”. “Sevdiğimi söylemezsem, sevmek derdi beni boğar. Allah bizi cennete yalnız istemiyor. Müteselsilen sorumlu tutuyor hepimizi. Hesabı öyle yapalım.” Dedi.
Yankı Dergisi Yön.Kur.Bşk. – Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Yavuz Kaya ise yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “Bugün, Türk Bayrağı’na rüzgar olanlara selam vermeye geldik. Kenetlenmek ve ‘LİDER ÜLKE’ olmak, öncelikli Milli Ülkümüz ve Mecburiyetimizdir. Çalışmalarınızı ve gayretlerinizi ilgiyle takip ediyoruz.
Çağımızda; her alanda ayağa kalkmak, üretmek ve hızımızı artırmak zorundayız. Ankara’dan kalkan hızlı Trenin, İstanbul’un merkezine, gerçek manada daha hızlı ulaşım sağlaması, ülkemizin her bölgesine örnek olacak ve ekonomiye ivme kazandıracaktır. Ayrıca; Ankara’dan Artvin’e Yüksek Hızlı Tren hattına ihtiyaç duyulduğunu vurguladı. Ayrıca Sn. Binali Yıldırım’ın başlattığı Macahel Tüneli Projesinin bitirilmesini beklediğini söyledi. Genel Başkan Kaya; Bakanlığınız ülkemizin lokomotif gücüdür. Bakanlığınızın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini ve İcraatlarınızın ve başarılarınızın aratarak devam etmesini yürekten diliyoruz.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı KARAİSMAİLOĞLU: BU GRUPTAN ÖĞRENECEĞİM ÇOK ŞEY VAR
Sn. Karaismailoğlu ise yaptığı teşekkür konuşmasında; “Bugün benim için çok özel bir gün oldu. YANKI Dostluk Grubuyla beraber olmaktan çok büyük memnuniyet duydum. Daha geniş bir zamanda sizlerle tekrar beraber olmayı çok isterim. Sizlerden öğreneceğim çok şey var. Sizlerin tecrübesine, tavsiyesine, nasihatlerine çok ihtiyacımız var. Çünkü bizler de 80 Milyon vatandaşımıza faydalı olmak için çalışıyoruz. Bizim Bakanlığımız çok kıymetli. Ben 25 yıldır ulaşım sektörü içerisindeyim. Bakanlık’ta da onun avantajını yaşıyorum. Bizim sürekli kullandığımız bir ifade var; ‘HAYAT ULAŞINCA BAŞLAR’. Bu yüzden biz hayatın her alanında varız”. “Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bize güvenin. İnanın Çok çalışıyoruz.”
Sohbet Toplantısına katılanlar ise şöyle oluştu; İçişleri E. Bakanı Abdülkadir Aksu, 15 Temmuzun Kahraman Muğla Valisi Valisi Amir Çiçek, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Tarım Bakanlığı e. Müsteşarı, Samsun Platformu Başkanı – Gazi Ün. Öğ.Ü. Prof. Dr. Orhan Arslan, Ankara Ün. Rektör. Yrd. Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu, Danıştay 1.Daire Başkanı İlyas Arlı, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi D. Bşk. Hakim İzzet Yeşilkaya, Ankara 8. Ağ.C.Mah.Bşk. Hakim Bahattin Özbaş, Ankara C. Savcısı Ayhan Ay, TİGEM e. Genel Müdürü – B.Y. Gazateciler Cemiyeti Genel Bşk.Yrd. Mehmet Taşan, B.Y. Gazeteciler Cemiyeti Genel Bşk.Yrd. Nahide Berker, Albay Mesut Aydınlı, Tbp.Alb. Dr. Hüsamettin Sargın, MEB Yayınlar D. Bşk. Şadi Keskin, Hacettepe Huk. Fak. Öğ. Alparslan Kaya.
Tören hediye takdimleri, hatıra fotoğrafı çekimi ve en kısa zamanda tekrar buluşma dilekleriyle son buldu.
 

16.03.2022

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi