Haberler > SİYASET >BBP GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ'DEN YANKI'YA ZİYARET

YANKI Dostluk Platformu, Cumhur İttifakı ortağı Büyük Birlik Partisi’nin Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’yi konuk etti. 
Yemek ve sohbet Programına İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, 15 Temmuz’un kahraman Valisi Amir Çiçek, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Musa Yıldız, Ankara Ağ.C.Mah. Bşk. Hakim Bahattin Özbaş, Ankara C. Savcısı Ayhan Ay, Dr.Albay Hüsamettin Sargın, Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Gnl.Bşk.Yrd. Nahide Berker,  Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Gnl.Bşk.Yrd. Adnan Süer, İşinsanı Ahmet Şanverdi, Yankı Dergisi Yazı İşleri Md. Fatih Kaya ve Hacettepe Ün. Huk.Fak.Öğr. Alparslan Kaya katıldı.
Yavuz Kaya; Helikopterinin düşürülmesi sonucu ŞEHİT edilen MUHSİN Başkan ile olan dostluğunu ve Hatıralarını anlattı. Muhsin başkanın; “Biz TÜRK MİLLİYETÇİSİYİZ, çektiğimiz hiç bir çile sebebiyle; Devletimize Dava Açamayız” sözünü hiç unutamadığını ve onu Saygıyla yad ettiğini anlattı.
Ülke meselelerinin konuşulduğu toplantıda, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, ülke çapında yaptığı ziyaretlerde edindiği gözlemleri paylaştı. Destici, ülkenin FETÖ tehdidinden tam olarak kurtulmadığını ama devletin tüm terör örgütleriyle de mücadelesini çok etkin bir biçimde sürdürdüğünü vurguladı.
Toplantıda, yeni çıkan kitabını imzalayarak katılımcılara takdim eden Abdülkadir Aksu ise Pandemi’den ötürü bir araya gelememenin üzüntüsünü dile getirdi.
Sohbet Toplantısı hatıra fotoğrafı çekimi ve en kısa zamanda tekrar bir araya gelme temennisiyle son buldu.

30.12.2021

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi