Haberler > SİYASET >BAŞBAKAN BAYRAKTAR'A SİTEM ETTİ

Bakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa ettikten sonra AK Parti'deki belirsizliği devam eden Erdoğan Bayraktar, Başbakan Erdoğan ile görüştü.

Başbakan Erdoğan ile Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı görevinden istifa eden Erdoğan Bayraktar Ankara'da bir araya geldi. İkili yaklaşık 1,5 saat görüştü.
BUZLARI ERİTEN ADIM
Başbakan Erdoğan'ın Bayraktar'a yol arkadaşlıklarını hatırlattığı ve Trabzon'a giderek yerel seçimlere destek vermesini isteği belirtildi. Başbakan Erdoğan'ın tek adımı buzları eritmeye yetti. İddialara göre Başbakan Erdoğan, Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı ve milletvekilliğinden istifa eden Erdoğan Bayraktar'ı geçtiğimiz Perşembe günü Ak Parti Genel Merkezi'ne çağırdı. Ankara'daki sürpriz zirvede Erdoğan ile Bayraktar yaklaşık 1,5 saat görüştü.
ERDOĞAN YOL ARKADAŞLIĞINI HATIRLATTI
Ak Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmede Başbakan Erdoğan'ın, Bayraktar'a yıllara dayanan hukuku ve yol arkadaşlıklarını hatırlattığı belirtildi. Sürpriz zirvede Erdoğan'ın Bayraktar'a sitem ettiği de belirtildi.
BAYRAKTAR: DAVAMDAN VAZGEÇMEDİM
İstifanın gündeme gelmediği görüşmede Bayraktar'ın davasında şaşma olmadığı ve Ak Parti'nin başarısı için elinden geleni yapacağını söylediği belirtildi. Bu arada Erdoğan'ın Bayraktar'dan Trabzon'a giderek yerel seçimlerde çalışmasını istediği kaydedildi.
 
 
Haberler.com

03.02.2014

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi