Haberler > SPOR >BARCA'NIN YILDIZI İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Yaptığı transferle yaş ortalamasını düşüren Galatasaray, stoper transferinin yanı sıra bir de süper bir orta saha oyuncusuyla görüşüyor.

Stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray'da Amrabat'ın ayrılması, Bruma ve Aydın'ın da sakatlıkları sonrası bir de kanat oyuncusu transferi gündemde.
Roberto Mancini'nin mutlaka gerçekleşmesini istediği stoper transferi için Inter'in 1.95'lik kulesi rea Ranocchia, Brezilya futbolunun yükselen değeri Doria ve Cagliari'nin istikrarlı defans oyuncusu Davide Astori ile temas halinde olan ve bu üç isimden birini renklerine katmak isteyen sarı kırmızılı takım, transferin son günlerine girilirken sağ gösterip sol vurabilir
Bruma ve Aydın'ın Türkiye Kupası maçlarında yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sezonu kapatması, Fatih Terim döneminde büyük umutlarla transfer edilmesine karşın geldiği günden bu yana beklenen performansı sahaya yansıtamayan Nordin Amrabat'ın ise yabancı kontenjanı nedeniyle Malaga'ya kiralanması ve son olarak Albert Riera'nın da kontratının feshedilmesi nedeniyle kanat oyuncusu konusunda eli hayli zayıflayan Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini'nin bir de hücuma yönelik kanat oyuncusu istediği gelen haberler arasında.
Defans hattını Ranocchia, Astori veya Doria ile güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray'ın, adeta şapkadan çıkan kanat oyuncu gereksinimi için düşündüğü isimse Barcelona'nın Hollandalı yıldızı Ibrahim Afellay. 2010-2011 sezonunda devre arası transfer olduğu Barcelona'da fazla forma şansı bulamayan 27 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon kiralandığı Schalke 04'te iyi bir performans göstermesine karşın Katalan ekibinde bu yıl sezon 25 dakika forma bulabildi.
Dünya Kupası'nda yer alacak olan Hollanda Milli Takımı kadrosuna girmek için sezonun geri kalanında futbol oynayabileceği bir takıma gitmek istediği bilinen Afellay'ın Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığı bilinirken, Barcelona'nın da Galatasaray'dan gelecek herhangi bir teklifi kabul edebileceği iddia ediliyor.
Cimbom uzun süredir takipteydi
Europsort İspanya kaynaklı haberlere göre Galatasaray'ın yıldız futbolcuyu bonservisiyle alma talebi Barcelona yönetimi tarafından pek sıcak karşılanmıyor. Hollandalı oyuncunun geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da kiralık olarak gitmesinin daha doğru olacağını düşünen Barcelonalı idareciler, Afellay'ın hala Barcelona'ya katabileceği şeyler olduğu fikrinde birleşiyor.
Galatasaray'ın Afellay transferinin gerçekleşmesi için uzun süredir uğraştığını bilinirken, Türkiye Hollandalı futbolcunun sarkı kırmızılı takıma transferini ilk olarak Eurosport.com Türkiye aracılığıyla okumuştu.





Milliyet

01.02.2014

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi