Haberler > GÜNCEL >YARGITAY BAŞKANI HAKİM İSMAİL RÜŞTÜ CİRİT'E ZİYARET

 











Yankı Dostluk Platformu Yargıtay Başkanı Hakim İsmail Rüştü Cirit'e tebrik ziyaretinde bulundu.

Göreve tekrar seçilmesi nedeniyle Başkan Cirit'i tebrik eden Yankı Dergisi Yön.Kur.Bşk. ve Basın-Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Yavuz Kaya, “Ne muhteşem bir söz. Hz. Ömer’den bugüne ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR. Ülkeler Adaletle Mamur olur, Tecrübeyle Huzur Bulur. Kamuoyunda bir görüş var Tecrübenin azaldığı Yargı’nın durumu bizi üzüyor. Bunu düzeltin diyorlar. Biz üzerimize düşeni yapmaya ve bu konuda ülke çapında bir yayın yapmaya hazırlanıyoruz.” Dedi.

Prof.Dr. Orhan Arslan ‘Dostluk’ kavramı üzerine yaptığı konuşmada, insanların birlik ve beraberlik içinde birbirini severek kurdukları dostuklarla mutluluğu bulacağını vurguladı.

Yargıtay Başkanı İsmail Cirit ise yaptığı konuşmada: “Dostluk büyük bir erdem, Mevlana 750 sene öncesinden şöyle diyor; ‘Biz tek kanatlı melekleriz ancak birbirimizi kucaklayarak uçabiliriz.’ Bu yüzden dostluk kadim medeniyetimizin de en önemli çimentosunu oluşturuyor. Adalet ise devletin temeli.” Dedi.

Ziyaretin takdim ve sunumunu ise Basın Yay.Gaz.Cem. Genel Sekreteri Em.Md. İrfan Bayar yaptı.

Ziyarete katılanlar ise şöyle oluştu:
İçişleri E.Bakanı Abdülkadir Aksu, Vali Amir Çiçek, Ahmet yesevi Ün. Müt.Hey.Bşk. Prof.Dr. Musa Yıldız, Prof.Dr. Orhan Arslan, ODTÜ Rektör Dan. Prof.Dr. Oğuzhan Hasançelebi, ODTÜ Rektör Dan. Prof.Dr. Ahmet Yozgatlıgil, Danıştay 1.D.Bşk. Hakim İlyas Arlı, Yargıtay 1.Ceza Dairesi Bşk. Ali Altınkaya, Dr. Murat Yıldız, Ankara C. Savcısı Ayhan Ay, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici, Sayıştay Onursal Başkanı Nurşen Yapıcı, Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Gnl.Sekreteri Em.Md. Irfan Bayar, TİGEM E. Gnl.Md. Mehmet Taşan, Merzifon POMEM Md. Süleyman Sul Gul Çevre ve Şeh.Bak. Müş. Mehmet Özkan, Kültür Bak. Sanatçısı Selma Adar, İşinsanı Besim Kaya, İşinsanı Sefer Lazoğlu, İşinsanı Numan Aydın, İşinsanı Servet Kaya, İşinsanı Onur Günaydın.



17.09.2019

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi