Haberler > GÜNCEL >ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI TURHAN YANKI'DA

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Yemek, sohbet ve Türk Sanat Müziği programında Yankı Dostlarıyla biraraya gelen Bakan Turhan, karayollarından haberleşmeye, havayollarından demiryollarına dair bir çok konuda önemli açıklamalar yaptı.
Yankı Dergisi Yön.Kur.Bşk. ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Genel Bşk. Yavuz Kaya ise yaptığı ‘hoşgeldiniz’ konuşmasında, Ankara’dan kalkan hızlı trenin İstanbul merkezine kadar ulaşım sağlamasını, Ankara’dan Artvin’e hızlı tren hattı olması gerektiğini vurguladı. Ayrıca Sn.Binali Yıldırım’ın başlattığı Macahel Tünelinin devamını beklediğini söyledi. Yatırımların hız kesmemesini ve atılacak bir çok adımın olduğunu vurgulayan Kaya, Bakan Turhan’a başarı dileklerinde bulundu.
Sunuculuğunu Yankı Dergisi Köşe Yazarı ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri E.Em.Md.Irfan Bayar ve Yankı Dergisi Yazı İşleri Müdürü Fatih Kaya’nın yaptığı toplantıda, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği dinletisinde Umut Akyurek ve Oktay Ertuğrul sahne aldı. Yargıtay Üyesi Hakim Ali Altınkaya ise okuduğu şiirle ve TİGEM E. Gnl.Md. Mehmet Taşan'ın ve E.Em.Md İrfan Irfan Bayar'ın okuduğu TSM parçası ile alkış aldı.
Geceye katılan konuklar ise şöyle oluştu; Ahmet Yesevi Ü. Mütevelli Hey. Bşk. Prof. Musa Yıldız, Ankara Ün. Rektörü Prof.Dr. Erkan İbiş, ODTÜ Rektör Danışmanı Prof.Dr. Oğuzhan Hasançelebi, ODTÜ Rektör Danışmanı Ahmet Yozgatlıgil, Vali Amir Çiçek, TSK Güçlendirme Vakfı Gnl. Md. Tümg. Sadık Piyade, Yargıtay 1. Başkan Vekili/ Ceza Gnl. Kur. Bşk.Hakim Abdülhalik Yıldız, Yargıtay 6.Ceza D. Bşk. Hakim Erkan Öztürk, Yargıtay Üyesi Hakim Leyla Elen Köksal, Yargıtay 1. C. D. Üyesi Hakim Ali Altınkaya, Yargıtay 4. Huk. D. Başkanı Hakim Sadık Demircioğlu, Ankara 8. Ağ. C. Mah. Bşk. Hakim Bahattin Özbaş, Ankara C. Savcısı Ayhan Ay, Ank. 11. Ağ. C. Mah. Bşk.Hakim Tayyar Köksal, Ank. 18. As.C. Mah. Hakimi Çetin Cambazoğlu, Ankara Hakimi Üzeyir Termeli, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Basın Müşaviri Turan Özyanık, Eğitimci / Byg. Cem. Gnl. Bşk. Yrd. Nahide Berker, Tigem Gnl. Md. / Byg Cem. Gnl. Bşk. Yrd. Mehmet Taşan, İşadamı Numan Aydın, İşadamı Besim Kaya, İşadamı Hayri Turoğlu, İşadamı Adem Yalçınkaya, Artvin Arıcılar Birliği Başkan Yrd. Ibrahim Aydın Hacettepe Hukuk Fakültesi Öğrencisi Alparslan Kaya


17.11.2018

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi