Haberler > GÜNCEL >KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI PROF.DR. NABİ AVCI’DAN YANKI DERGİSİ'NE ZİYARET

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Yankı Dostluk Platformu’nun bu ayki konuğu Kültür ve Turizm Bakanı Prof.Dr. Nabi Avcı oldu. Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyetiyle ortaklaşa düzenlenen yemekte basın, yargı camiası, iş dünyası ve sivil toplum bir araya geldi. 
Açılış konuşmasını yapan Yankı Dergisi Yön.Kur.Bşk. ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Yavuz Kaya, “Bugün burada aldığımız her nefes yüzyıllardır verdiğimiz son nefesler sayesindedir. Milletimiz nice zorluklara göğüs germiş kahraman bir millettir. Çanakkale ruhunun halen diri olduğunu gösteren 15 Temmuz darbesindeki direniş, dünyaya Türkiye’nin yıkılmaz bir millet olduğunu ispatladı. İnanıyorum ki, 2017 Türkiye için güzel gelişmelerin olacağı bir yıl olacaktır. Sayın Bakanımızdan da 2017 müjdelerini bekliyoruz” dedi.
Kültür ve Turizm Bakanı Prof.Dr. Nabi Avcı ise dostlarla biraraya gelmenin mutluluğunu ifade ederek, yeni yılda her şeyin eskiden daha iyi olması için yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Avcı; “ Türkiye 2016’da turizm de gerçekten ciddi bir düşüş yaşadı. Ancak 2017 için beklentilerimiz çok iyi. Ülkemiz turizm bakımından son derece zengin imkânlara sahiptir. Bizler de bu imkânları en iyi şekilde kullanmaya ülkemize katkı sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Em.Md. Irfan Bayar ve Yankı Dergisi Yazı İşleri Müdürü Fatih Kaya’nın sunuculuğunu yaptığı gecede Türk Sanat Müziğinin önemli seslerinden Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul sahne aldı. Gece en kısa zamanda tekrar buluşma temennisiyle son buldu.



21.03.2017

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi