Haberler > GÜNCEL >BİNALİ YILDIRIM'DAN YANKI'YA ZİYARET

Yankı Dostluk Platformu’nun, bu haftaki sohbet toplantısında Başbakan Sayın Binali YILDIRIM vardı. Türkiye’nin en uzun süre Ulaştırma Bakanlığı görevini yapan, ülkenin önemli projelerinde imzası bulunan siyaset ve devlet adamı Sn. Binali Yıldırım dost meclisinde, keyifli sohbeti ile unutulmaz bir gece yaşattı. 
Sabah saatlerindeki yoğun Azerbaycan programından sonra ayağının tozuyla geldiği Yankı Dergisi’nde gece geç saate kadar sohbet programında yer alan Binali Yıldırım dost meclisinde bulunmaktan duyduğu sevinci de dile getirdi. 

Sohbet Em.Md. İrfan Bayar’ın enfes sunumu ile başladı. Devamını ve moderatörlüğünü şahsıma bıraktığı toplantıya katılınlar ise şöyle;

İçişleri E. Bakanı Abdülkadir Aksu, Yankı Dergisi Yayın Kurulu üyesi Ak Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Ankara Üniversitesi Koordinatörü Prof.Dr. Kadirhan Sunguroğlu, Yargıtay 15. C. D. Bşk. Hakim Mehmet Berber, Yargıtay 1. C.D. Üyesi Hakim Ali Altınkaya, Yargıtay 13. Huk. D. Üyesi Hakim Ahmet Arslan, Yargıtay 13. Huk. D. Üyesi Hakim Şükrü Bozer, Danıştay 14. Daire Üyesi Hakim Cafer Ergen, Ankara 8. Ağ. C. Mah. Başkanı Hâkim Bahattin Özbaş, Ankara 11. Ağ. C. Mah. Başkanı Hâkim Tayyar Köksal, Ank. 3. As. Hukuk Mahkemesi Hakim Vedat Yıldırım, Ank. 3. Asliye Ceza Mah. Hakimi Abdullah Tanrıkulu, 4. İş Mahkemesi Hakimi İzzet Yeşilkaya, Yıldırım, Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Gazeteci Emin Pazarcı, Yankı Dergisi Köşe Yazarı Türk Dünyası Uzmanı Akademisyen Doç.Dr. Kürşad Zorlu, Emniyet Müdürü İrfan Bayar, Ulaştırma Bakanlığı Danışmanı Nukhet Aşkın, Ulaştırma Bakanlığı Danışmanları Ömer Sertbaş, Sinan Çetin, Turan Özyanık, Orman Genel Md.Yrd. Dr. Ahmet İpek, Artvin Borçka Macahel Köy Kalkınma Koop.Bşk. İbrahim Aydın katıldı. 

Açılış konuşmasını Yapan Platform Başkanı ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Yavuz Kaya: “ Ülkemizin yetiştirdiği önemli siyaset ve devlet adamı olan BİNALİ YILDIRIM beyin sohbetinde beraber olacağız. İnanıyorum ki; bu akşamın adı “Tecrübe Konuştu” olacaktır.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşmede; Verimliliği, dışa bağımlılığı, milli gelirdeki payını ve muasır medeniyete doğru yeni yatırım hamlelerini ve müjdelerini sayın bakanımızdan almayı umuyor ve bekliyoruz.” Dedi. 

Sohbet toplantılarının bu haftaki konuğu olan Binali Yıldırım ise kısaca şunları söyledi;
“Öncelikle YANKI DOSTLUK PLATFORMU’nda sizlerle beraber olmaktan dolayı büyük bir bahtiyarlık duydum. Geçen hafta Yankı Dergisi Sahibi Yavuz Bey dostumun tebrik mesajı geldi. Orada bir cümle dikkatimi çekti. Diyor ki; “ Makamınızın bir okul bir öncü olarak kendini hissettirmesini dilerim” demiş. Kendisine teşekkür ediyorum. Gittiğim yerlerde de en güzel şeyin öncülük olduğu söylerler. Bizler de bir okul gibi bir öncü gibi olmalıyız. Bu yüzden önümüzdeki dönem ikinci bir sıçrayışın başlangıcı olacaktır. Biz de buna öncülük edeceğiz. 
Sohbetin tamamını Ocak 2016’daki Yankı Dergisi’nden okuyabilirsiniz.
 

17.09.2019

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi